Второ место најдобар блог за 2016

Mанифестацијата “Сајт на Годината” во организација на Media Solutions и системот за онлајн реклами keepaneye.mk по седми пат оваа година ги избираше најдобрите во интернет просторот во Македонија. Нашиот блог http://blog.literatura.mk го освои второто место во категоријата најдобар блог за 2016 година. 

%d0%bd%d0%b0%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%b4%d0%b0-1

Двегодишната интензивна работа на блогот, потрагата по интересни содржини и ширењето на мисијата за читање на литературата ја препознаа нашите читатели и не наградија со ова признаније. Ние не отстапуваме од посветеност кон нив и мисијата, а тоа ќе го потврдиме и низ следниот период, затоа следете не – велат од http://blog.literatura.mk

Изборот на Сајт на Годината е проект кој има за цел да ги промовира, развива и поддржува интернет медиумите и севкупното интернет издаваштво во Македонија.

 

%d0%bd%d0%b0%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%b4%d0%b0-2

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.