Книжевен факт бр. 1

knizevni-fakti-01

Најдолгата реченица што некогаш е испечатена се наоѓа во „Клетници“ на Виктор Иго и е составена од 823 збора.

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промени )

Connecting to %s