Видеорепортажа од отворањето на книжарницата „Литература.мк“

На 15 октомври, во строгиот центар на Скопје, на најпрестижната пешачка зона – улицата „Македонија“, во одлична атмосфера и во присуство на голем број угледни личности од македонскиот културен и општествен живот, се отвори ексклузивната книжарница „Литература.мк“ на издавачката куќа „Арс Ламина“.

Погледнете ја видеорепортажата од настанот.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.