„Литература.мк“ – книжевно катче во ТЦ „Рамстор“

„Литература.мк“ е новото место за љубителите на книгата, вљубениците во пишаниот збор и талкачите низ бескрајниот литературен простор.

На првиот кат во ТЦ „Рамстор“ започна со работа „Литература.мк“, книжарница во која се обединети страста за убав збор, страста за шопинг и страста за враќање на книгата во нашето секојдневие.

fb-post-literatura-mk

Низ интересен разговор со нашите книжари ќе бидете внесени во книжевниот свет на знаменитите Габриел Гарсија Маркес, Умберто Еко, Харпер Ли, Киплинг… На истото место можете да најдете и богат избор на литература за деца како „Бајки од Македонија“, „Пчеличката Маја“, „Дина и Додо“… Понудата е богата, внимателно одбрана и прегледно изложена.

Посетете нè во ТЦ „Рамстор“ и дозволете да ве обземе магијата на новото книжевно катче.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.