26 полици за книги што ќе ви дадат одлични идеи

1. Рафтови за оние што ја сакаат библиотеката на „Убавицата и ѕверот“

1

 2. Сон за спална соба

2

 3. Инспиративна домашна канцеларија што си ја посакува секој писател

34. Удобна и шарена библиотека, создадена за дружење

45. Восхитувачка, од под до таван библиотека

5 6. Стилизирана спирала

67. Огромна библиотека

78. Светларник во домашната канцеларија

8 9. Удобна спална – библиотека-соба
9
10. Полици за сонувачи

10 11. Старомоден, романтичен дизајн

1112. Модерно место

1213. Привлечна соба за читање
13
14. Колекција на радоста

14 15. Совршено срце
15
16. Библиотека во организирано безредие

16 17. Мирно, кул ќоше
17
18. Уникатно организиранa библиотека
18
19. Магични купчиња со книги

19 20. Рустична библиотека

20

 21. Ултрамодерен ѕид на книгата

2122. Виножитни полици

22 23. Библиотека-светилка
23
24. Или задоволство од светлина
24
25. Вистинска фантазија

25 26. Скришно место

26