Лето со книга на „Арс Либрис“, „Либи“ и литература.мк

Најпопуларните наслови на „Арс Либрис“, „Либи“ и литература.мк од денес, па до четврти јуни на попуст до 70% на летниот саем на книга, што ќе се одржи во Трговскиот центар „Рамстор“. За вљубениците во книгата следуваат подароци и изненадувања. Ве очекуваме на штандовите на литература.мк, за да го најдете последниот реквизит потребен за убав одмор.blog1blog2

Инаку, Саемот во Трговскиот центар „Рамстор“ се одржува првпат и е во организација на Македонската асоцијација на издавачи – МАИ и Трговскиот центар „Рамстор“.

One thought on “Лето со книга на „Арс Либрис“, „Либи“ и литература.мк

  1. Пингување: Македонска книжевност на секој дел од светот | Literatura.mk

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.