МАИ и „Рамстор“ со летен саем на книгата


poster-b1-sem-na-kniga-ramskore-mai-nov2

Во пресрет на летните одмори Македонската асоцијација на издавачи – МАИ и Трговскиот центар „Рамстор“ првпат заеднички организираат летен саем на книгата.

Саемот се одржува во „Рамстор мол“ од 31.05 до 04.06.2016 година, а ќе бидат презентирани најновите изданија на книгоиздателствата- членови на Македонската асоцијација на издавачи.

Во текот на целата саемска недела издавачите обезбедија книги на попуст до 70%. За вљубениците во книгата, на штандовите следуваат подароци и изненадувања.

Македонската асоцијација на издавачи – МАИ, со овој прв настан најавува ангажирано лето и во другите градови низ Македонија.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.