Решавај со Дина и Додо

Решавај со Дина и Додо“ е серија од смешни решаванки за малите палавковци од 4 години нагоре, кои служат за развој на моторичките вештини, логичките капацитети и способности кај децата, јакнење на концентрацијата и поттикнување на детската љубопитност, фантазија и креативност.

Книгичките се џебен формат, па детето или родителот можат да ги носат секаде со себе.

Книги во серијата „Решавај со Дина и Додо“:

dina-i-dodo-resavanki-700x330

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.