59 креативни идеи како да завиткате подарок-книга

Завршивте со виткањето подароци? Сè уште не? Имате уште малку време!

Понекогаш малку украсна хартија е сосема доволно. Но, од друга страна – сте потрошиле толку време за да ја изберете совршената книга за најдрагата личност, па не би било соодветно да е завиткана толку обично, дури здодевно…

За подарокот да биде навистина полн погодок, вашето внимание и вашата и инвентивност нека се огледаат не само во изборот на подарокот туку и во тоа како е завиткан!

Затоа, во продолжение ви претставуваме 59 идеи што ќе ви послужат за инспирација во пакувањето на совршениот подарок.

Пуштете си празнична музика, слушајте ја гласно и препуштете ѝ се на вашата имагинација додека ги пакувате совршените подароци за вашите најдраги!

 

This slideshow requires JavaScript.