„Арс Либрис“ и „Либи“ на саемот на книгата, Кочани 2015

20151112_115747_resized2

Во рамките на одбележувањето на месецот на книгата, Јавната општинска установа библиотека „Искра“ – Кочани го организира традиционалниот есенски продажен „10. Саем на книгата – Кочани 2015“, како понуда на најнови наслови на книги од повеќе издавачки куќи до љубителите на пишуваниот збор во општината Кочани.

Издавачката куќа „Арс Ламина“, со своите импринти „Арс Либрис“ и „Либи“, оваа година учествува на саемот со свој штанд на кој посетителите ќе бидат во можност да најдат добро познати наслови од белетристика и детска литература.

 

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.