Кинотека: „Стогодишникот…“ книга и филм

Утре вечер, во Кинотека на Македонија во 20 часот, за време на премиерата на филмот „Стогодишникот кој скокна низ прозорец и исчезна“, специјален попуст на книгата на Јонас Јонасон според која е направен филмот.

Stogodisnikot

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промени )

Connecting to %s