Нови боенки во издание на Libi

Кон крајот на годината во рамки на нашиот новоформиран бренд за детска литература Libi излезе првиот дел од серијата забавно-едукативни боенки, а деновиве веќе се во продажба новите четири наслови во рамки на оваа серија

 

Новите четири наслови се:

Необичните колички

Птици на жица 1

Птици на жица 2

Слонко и пријателите

 

kolichki_mala

ptici 1_mala

 

 

 

 

 

 

 

ptici 2_mala

slonko_mala

 

 

 

 

 

 

 

 

Во оваа едиција се сместени и следниве наслови:

Принцези

Диносауруси

Чудовиштата од планетата Зорг

Зошто доцни Дедо Мраз

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Забавно-едукативните боенки се наменети:

  • За развој на моторичките вештини кај децата
  • За јакнење на концентрацијата
  • За поттикнување на детската љубопитност, фантазија и креативност

 

 

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.