Подарок за денот на љубовта и виното

Одберете подарок за денот на љубовта и виното:

– бестселерот „Нека снежи“ со трите романтични приказни на Џон Грин, најпродаваниот автор на денешницата, заедно со Лорин Миракл и Морин Џонсон

– тинејџерските љубовни романи, бестселери на листата на Њујорк Тајмс – „Делириум“ и „Пандемониум“

„Сплеткарот Купидон“ – кратка љубовна приказна за Св. Валентин

„Вљубувања“ на Хавиер Мариас

„101 мисла за љубовта“, „101 мисла за виното“, „101 мисла за успехот“, „101 мисла за жената“

„Уметноста и науката за виното“

„Почитување на виното“

 

valentine

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.