Галерија: Промоција на романот „Што сонуваше Дедо Мраз“

На 30 декември 2014, во Бугати бистро во Скопје Сити Мол и во новогодишна атмосфера, ја одржавме промоцијата на романот за деца „Што сонуваше Дедо Мраз“ на Билјана С. Црвенковска.

Романот е првенче на Црвенковска во рамките на овој жанр, а го означи и почетокот на нашиот бренд за детска литература Либи :). Промотор на романот беше доц. д-р Владимир Мартиновски.

This slideshow requires JavaScript.

 

 

 

 

 

 

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.