Libi – нов бренд за детска литература

Најубавата вест за крајот на годината и наша радост и гордост :), е раѓањето на нашиот најмал член –  брендот за детска литература Libi.

Boenki FB 2

Како за почеток во рамките на овој бренд ја претставуваме серијата забавно-едукативни боенки за деца, од кои веќе во продажба се следниве наслови:

Принцези

Диносауруси

Чудовиштата од планетата Зорг

Зошто доцни Дедо Мраз

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Во истата едиција, во текот на наредниот месец, ќе излезат и следниве наслови:

Необичните колички

Птици на жица 1

Птици на жица 2

Слонко и пријателите

 

Забавно-едукативните боенки се наменети:

  • За развој на моторичките вештини кај децата
  • За јакнење на концентрацијата
  • За поттикнување на детската љубопитност, фантазија и креативност

 

 

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.