“Where There’s Smoke” – нова кратка приказна на Џоди Пико

Џоди Пико, плодната авторка на дури 21 роман, од кои седум (вклучително и последниот нејзин хит „Раскажувачката“) се прогласени за број 1 бестселери на листата на New York Times, постојано подготвува изненадувања за своите фанови.

“Where There’s Smoke” е бесплатна кратка приказна за Серенити Џонс, фасцинантен лик кој поседува необични психички моќи и е еден од клучните карактери во нејзиниот нов роман, „LEAVING TIME“, кој ќе биде промовиран на есен.

Where-Theres-Smoke

Where There’s Smoke можете да ја прочитате или преземете овде.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.