Летна акција: книги на попуст и до 70%

Секој ден па до крајот на летото по една наша книга ќе биде на 24-часовен попуст и до 70% на веб страницата Литература.мк.

Лето –  денот е долг, ноќта ја искористуваме до максимум, активни сме практично 24 часа, а плус имаме и најмногу време за читање. Летните активности ги започнавме со препораките за летните хит книги, а во моментов во тек е уште една голема летна активност: секој ден по една книга на 24-часовен попуст, во текот на целото лето.

Голем број од нашите наслови ќе бидат достапни со попусти и до 70%, но само преку веб страницата Литература.мк. Љубителите на книгата ќе можат секојдневно да се информираат кои книги се на попуст на веб страницата Литература.мк како и на фан страницата на Арс Либрис на фејсбук.

Летна акција

Повеќе на Литература.мк.

 

 

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.