100 колачиња за 100 пријатели

По повод промовирањето на 100-те нови наслови, приредивме изненадување на Саемот на книгата за своите пријатели, соработници и посетители на штандот на Арс Либрис: 100 колачиња за 100 пријатели! Ги вкусивме заедно најдобрите книги и најубавите приказни: новели, биографии, графички романи…па нека се множат, за да има повод за уште многу колачиња 🙂

 

 

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.