30% попуст за Денови на кариера 2014

Како национални партнери на АИЕСЕК Македонија, и оваа година Арс Ламина зема учество во Деновите на кариера. Оваа година Арс Ламина учествува на саемот на компании, кој се одржува во НУБ на 19 и 20 февруари, од 10 до 14 часот. Посетете го штандот на Арс Ламина и подигнете ваучер за 30% попуст на цела стручна литература во наше издание! Попустот ќе можете да го искористите прекуwww.literatura.mk, најдоцна до 20 март 2014.

1782185_795042233858697_836032037_n
1956896_794457270583860_1049532221_o

 

Со подигнувањето на ваучерите учествувате и во извлекување. Најсреќните ќе добијат книга од Арс Ламина или изненадување од Литература.мк. Извлекувањето и доделувањето ќе се одвиваат утре, на 20. февруари на нашиот штанд.

 

Арс Ламина ќе одржи и предавање на тема “Литература и кариера“, во недела на Економскиот факултет и на Техничкиот кампус. Предавач ќе биде г-ѓа Бранка Бугариска, раководител на издаваштво.

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.