Арс Либрис комплети во Матица

Започнуваме нова акција која ќе трае од денес до 9 декември. Во овој период треба да посетите некоја од книжарниците на Матица и да си набавите комплети од по три книги од издаваштвото на Арс Либрис по намалена цена.

Комплетите од едицијата  Литера Модерна ќе чинат само 790 денари, а комплетите од едицијата Современици по 690 денари.

Зошто една книга кога може три книги за подарок?

litera moderna - vtornichni, glas, sudniotsovremenici - vistini, vljubuvanja, makber

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.