Презентација на ФОН

Денеска студентите на ФОН имаа можност да се запознаат со нашите стручни наслови на македонски јазик и воедно да ги добијат нашите изданија по специјален попуст.

photo1 photo2

 

photo biblioteka

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промени )

Connecting to %s