Последна недела од Месецот на стручна литература

Уште само неколку дена до крајот на акцијата!

Доколку веќе имате подигнато ваучер со код за 50% попуст на стручна литература на македонски јазик, искористете го за нарачка најдоцна до 10 ноември 2013 година. Доколку сèуште немате подигнато ваучер (или веќе сте го искористиле), слободно контактирајте нè на sales@arslamina.com за да ви испратиме код за попуст.

Денеска сме на Филозофскиот факултет во Скопје, а во среда на 6 ноември че го посетиме Универзитетот “Гоце Делчев” во Штип.

Каталог од нашите изданија на стручна литература можете да преземете овде.

Парцијални диференцијални равенки
Волтер А. Штраус

Математика на модерен инженеринг
Глин Џејмс

Математика за банкарство и за финансии
Денис Кокс, Мајкл Кокс

Попустот важи за нарачки преку www.literatura.mk, директно на промоциите или во нашите канцеларии (со претходна најава).

Месецот на стручна литература е при крај! Побрзајте!

 

 

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.