Трета недела од Месецот на стручната литература

Оваа недела продолжуваме со акцијата, и ќе бидеме присутни на следниве факултети:

 

Print

Вторник, 29.10.2013:  Технолошко-технички факултет, Велес 10.00-13.00

 

Петок, 1.11.2013: ПМФ Информатика 9.30-11.00

 

Каталог од нашите изданија на стручна литература можете да преземете овде.

Административно право
Жан Валин

Компјутерски мрежи
Ендру С. Таненбаум

Претприемаштво:Успешно почнување со нови потфати
Брус Барингер, Дјуан Ајреленд

Градењето мир како политика: Одржување мир во кревки општества
Елизабет М. Кусенс, Четан Кумар

Вовед во банкарството
Барбара Касу, Клаудија Џирардоне, Филип Молину

Меѓународен маркетинг:Планирање на стратегиите, настап на пазарите и реализација
Роџер Бенет, Џим Блит

 

Ваучер со код за попуст можете да подигнете на самите промоции на вашиот факултет, или пак ако контактирате на sales@arslamina.com. Попустот важи само за нарачки на самата промоција, преку www.literatura.mk, или директно од Арс Ламина.

 

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.