Продолжува Месецот на стручната литература на Арс Ламина

Минатата недела, во рамки на Месецот на стручната литература на Арс Ламина, посетивме десет факултети во Скопје, каде на студентите им ги претставивме нашите стручни изданија и им поделивме ваучери за 50% попуст, кои ќе можат да ги искористат до 10 ноември.

Newsletter_header

Оваа недела продолжуваме со акцијата, и ќе бидеме присутни на следниве факултети:

 

Понеделник, 21.10.2013:

Машински факултет 12.00-13.30

 

Вторник, 22.10.2013:

Медицински факултет 9.00-11.00

Стоматолошки факултет 12.00-14.00

 

Четврток, 24.10.2013:

Технолошко-металуршки факултет 9.30-11.00

ФИНКИ 11.30-13.00

 

Петок, 25.10.2013:

Архитектонски и Градежен факултет 11.00-14.00

 

Каталог од нашите изданија на стручна литература можете да преземете овде.

Деловна комуникација
Томас Л. Минс

Нојферт
Архитектонско проектирање

Меѓународен маркетинг
Роџер Бенет, Џим Блит

Џон Хопкинс
Атлас на човечката функционална анатомија

Писма до младиот адвокат
Алан М. Дершовиц

Уметноста и науката за виното
Џејмс Халидеј, Хју Џонсон

 

Ваучер со код за попуст можете да подигнете на самите промоции на вашиот факултет, или пак ако контактирате на sales@arslamina.com.

Попустот важи само за нарачки на самата промоција, преку www.literatura.mk, или директно од Арс Ламина.

 

 

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.