Месец на стручната литература на Арс Ламина

Месец октомври е месец на стручната литература на Арс Ламина. Во текот на овој месец, па сè до 10 ноември 2013 година, сите наши стручни наслови ќе бидат достапни со 50% попуст!

Newsletter_header

По повод старт на академската година, најголемиот издавач на стручна литература во Македонија, Арс Ламина, организира презентации по факултетите низ земјата, каде ќе им ги претстави своите изданија на студентите и истите ќе им ги понуди со специјални попусти во текот на акцискиот период.

Со оваа акција го одбележуваме Месецот на стручната литература. Студентите ќе имаат можност да се запознаат со насловите од стручната литература соодветна за насоките и предметите на секој факултет, како и да подигнат ваучер со кој ќе добијат 50% попуст на сите наши наслови од стручната литература во периодот на акцијата.

Со оваа акција сакаме да им овозможиме на студентите поуспешна академска година, преку дополнително олеснување на пристапот до квалитетна светска стручна литература на македонски јазик.

Како до стручна книга на попуст?

Ваучер со код за попуст можете да подигнете на самите промоции на вашиот факултет, или пак ако контактирате на sales@arslamina.com.

Оваа недела сме на овие факултети во Скопје:

Понеделник, 14.10.2013:

  • Земјоделски факултет 10.00-12.00
  • Ветеринарен факултет 12.30-14.30

Вторник, 15.10.2013:

  • ПМФ Институти по математика и биологија 10.00-13.00

Среда, 16.10.2013:

  • ПМФ Институти по хемија и физика 10.00-13.00

Четврток, 17.10.2013:

  • Филозофски факултет 10.00-12.00
  • Екомонски факултет 12.30-14.30

Петок, 18.10.2013:

  • Правен факултет 10.30-13.30

Попустот важи само за нарачки на самата промоција, преку www.literatura.mk, или директно од Арс Ламина.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.