Арс Ламина национален партнер на АИЕСЕК

Од денеска започнува приемот на нови членови во АИЕСЕК во Македонија. На Економскиот факултет во Скопје веќе се одвиваат активностите за регрутација и прием на нови членови. Во текот на оваа недела, секој ден во периодот од 10 до 14 часот, регрутација и прием на нови членови ќе се одвива и на факултетите во Скопје, Тетово, Прилеп и Штип.

 

534248_10151939141278623_2130985987_n

 

16.09.2013

Економски Факултет, УКИМ Скопје

Факултет за Бизнис, УЈИЕ Тетово

Економски Факултет, Прилеп

 

17.09.2013

Правен Факултет и Филолошки Факултет, УКИМ Скопје

Факултет за инфоматика, УЈИЕ Тетово

Економски Факултет, Прилеп

 

18.09.2013

Економски, Правен и Филолошки Факултет, УКИМ Скопје

Филолошки Факултет, УЈИЕ Тетово

Технички Факултет, Прилеп

Економски Факултет, УГД Штип

 

19.09.2013

Економски, Правен и Филолошки Факултет, УКИМ Скопје

УЈИЕ Тетово (главно бифе)

Технички Факултет, Прилеп

Технички факултет и и Филолошки Факултет, УГД Штип

 

20.09.2013

Економски, Правен и Филолошки Факултет, УКИМ Скопје

УЈИЕ Тетово (главен влез на кампус)

 

Издавачката куќа Арс Ламина, како национален партнер на АИЕСЕК Македонија, за сите членови ќе обезбеди поволности при нарачка на преку петстоте издадени наслови од разните области на стручната литература, од економија и маркетинг, па сè до право, информатика и претприемништво. За повеќе информации околу поволностите контактирајте нè на publishing@arslamina.com.

Ви пожелуваме успешен почеток на академската година!

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.