Импресум

Литература.мк е блог за страсните љубители на книгата, вљубеници во пишаниот збор и талкачи низ бескрајниот литературен простор… Овој блог, иако претежно ротира околу изданијата кои се достапни преку истоимената веб страница литература.мк на издавачот Арс Либрис, ги покрива и сите случувања во Светот на Книгите, едно од ретките места во Универзумот во кој сè уште владее фантазијата.

Уредник:
Ана Арсеновска-Зафирова

Редакција:
Бранка Бугариска
Билјана Црвенковска
Виктор Јованоски
Надица Фирфова
Горан Голубовски
Томе Силјаноски
Дејан Василевски
Мира Манчевска

 

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.